Logo

Sennepsæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
200 g røgede flæsketerninger
4 æg
2 spsk smør
2 spsk hvedemel
½ l. mælk
1-2 spsk sennep, afhængig af styrken
1 bdt purløg

Rist flæsketerningerne på en pande.
Kog æggene ”smilende” dvs. omkring 7 minutter.
Smelt smørret og rør det sammen med melet.
Spæd med mælken og lad saucen koge igennem nogle minutter.
Rør sennep i og smag til med salt og peber.
Kom de pillede æg i saucen og varm igennem.
Lad ikke saucen koge efter der er tilsat sennep, så bliver den bitter.
Hæld blandingen i et halvdybt fad og drys med flæsketerninger og
finthakket purlg.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.061 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her