Logo

Sennepsæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g røgede flæsketerninger
4 æg
2 spsk smør
2 spsk hvedemel
½ l. mælk
1-2 spsk sennep, afhængig af styrken
1 bdt purløg

Rist flæsketerningerne på en pande.
Kog æggene ”smilende” dvs. omkring 7 minutter.
Smelt smørret og rør det sammen med melet.
Spæd med mælken og lad saucen koge igennem nogle minutter.
Rør sennep i og smag til med salt og peber.
Kom de pillede æg i saucen og varm igennem.
Lad ikke saucen koge efter der er tilsat sennep, så bliver den bitter.
Hæld blandingen i et halvdybt fad og drys med flæsketerninger og
finthakket purlg.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.651 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dag- og natsnitterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rosenkålssalat med ægRå rosenkål er delikate, når de deles i blade eller snittes fint. Vendt med en...
• Orange snitterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebær med mandellågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!