Logo

Sennepsæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g røgede flæsketerninger
4 æg
2 spsk smør
2 spsk hvedemel
1/2 l. mælk
1-2 spsk sennep, afhængig af styrken
1 bdt purløg

Rist flæsketerningerne på en pande.
Kog æggene ”smilende” dvs. omkring 7 minutter.
Smelt smørret og rør det sammen med melet.
Spæd med mælken og lad saucen koge igennem nogle minutter.
Rør sennep i og smag til med salt og peber.
Kom de pillede æg i saucen og varm igennem.
Lad ikke saucen koge efter der er tilsat sennep, så bliver den bitter.
Hæld blandingen i et halvdybt fad og drys med flæsketerninger og
finthakket purlg.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.337 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flamberet laks med grøn peberEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Røræg i mikroovn 2Røræg er utrolig nemt at lave -særligt i mikroovn. Og så kan æggene spises til mange...
• Fyldt squash med couscousEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronrisbudding En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os