
 
En rigtig singleret: Sesamkylling med spinat. Den kan spises
til brunch, altså den udvidede morgenmad, vi typisk spiser i weekenden, men den
kan også repræsentere frokosten. Anvend kyllinge-inderfilet, der er kyllingens
mørbrad. Lækker udskæring. 
Servering til 1 personer. 20 min. 
 
# Ingredienser
50 g babyspinat
5 kyllinge-inderfileter
1 æg
3 spsk sesamfrø, lyse
havsalt og friskkværnet sort peber
2 dl olie, neutral
1 citron
sød chilisauce
*
Sådan gør du
1. Gør inderfileterne i stand – fjern den lille sene og dup
kødet tørt. 
Varm olien op på en stor pande. 
2. Pisk æg med en gaffel. 
Bland sesamfrø med lidt salt. 
Vend først kyllingen i æg, derefter i sesamfrø. 
3. Dybsteg kyllingen til den er gylden. 
Læg kyllingestykkerne på fedtsugende papir. 
4. Skær citronen i halve. 
5. Anret spinaten med kyllingen og citron og chilisauce ved
siden af. 
 
Energifor./ pers 315 kcal. Protein 14 g. Kulhydrater 3 g. Fedt
7 g. Fedtenergi 49 %