Logo

Sherry sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 personer

4 sildefileter (udvandet i mælk i 8 timer)
1 tsk hel sort peber
1 spsk let knust enebær
1 dl sherrry
1 dl estragoneddike
1 dl farin
2 løg i ringe
2 spsk salt
friskkværnet peber

Eddike, enebær, hel peber, kværnet peber, salt, farin og løg koges og afkøles.
Sherry og sild tilsættes. Skal trrække i 24 timer.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.275 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hjemmelavet hvidløgsostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spansk kartoffel omeletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalkunpølser i svøbEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtspejlægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os