Logo

Sherrysild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


2 kryddersildefileter,
2 dl sherry,
1 dl vin-eddike,
2-3 spsk vand,
100g sukker,
2 mellemstore løg.

Kryddersildefileterne skylles, løber af, afpudses og snittes på skrå i ganske tynde stykker og lægges i en skål. Sherry, vin-eddike, vand og sukker får et let opkog, afkøles og hældes over sildene. Skal trække mindst 3-4 timer. Drysses ved serveringen med løgene, snittet i papirtynde ringe.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.162 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her