Logo

Shii-take med hvidløgsmos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g shii-take svampe
5 fed hvidløg
1 citron
persille
estragon
lidt olie
salt
peber
vand

Hvidløgene pilles og sættes over at koge til de er godt møre.
Mos dem godt ud med en gaffel, og rør dem op i olie, estragon, salt, peber, citronsaft og persille. Krydr svampene med salt og peber og sving dem kort på en gennemvarm pande i lidt olie.
Bland svampene med hvidløgsmosen. Serveres varme for sig selv eller sammen med lidt grøn salat.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 916 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skagen-snitterDe lækreste små hapsere med stegt landbrød, rejer og agurk samt en vildt god dressing... i...
• Himmelske julesildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Spansk Omelet 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RomtopfLav din egen skønne romtopf - det er NU du skal i gang! En romtopf er en dessert, der...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os