Logo

Shii-take med hvidløgsmos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g shii-take svampe
5 fed hvidløg
1 citron
persille
estragon
lidt olie
salt
peber
vand

Hvidløgene pilles og sættes over at koge til de er godt møre.
Mos dem godt ud med en gaffel, og rør dem op i olie, estragon, salt, peber, citronsaft og persille. Krydr svampene med salt og peber og sving dem kort på en gennemvarm pande i lidt olie.
Bland svampene med hvidløgsmosen. Serveres varme for sig selv eller sammen med lidt grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.854 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her