Logo

Shii-take med hvidløgsmos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g shii-take svampe
5 fed hvidløg
1 citron
persille
estragon
lidt olie
salt
peber
vand

Hvidløgene pilles og sættes over at koge til de er godt møre.
Mos dem godt ud med en gaffel, og rør dem op i olie, estragon, salt, peber, citronsaft og persille. Krydr svampene med salt og peber og sving dem kort på en gennemvarm pande i lidt olie.
Bland svampene med hvidløgsmosen. Serveres varme for sig selv eller sammen med lidt grøn salat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.018 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegte vårsild med dijonsennep og dildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold agurkesuppe med røget laksIskold sommersuppe med agurk, avocado og mynte er læskende på en varm sommerdag. Server...
• Tortilla med kylling og hytteostMexicanerne bruger gerne en mozzarella-lignende ost til topping på tortillas. Her har vi...
• Triade fra konditorietEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os