Logo

Sild syltet med selleri og kommen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1/2 kg friske sildefileter
salt og peber
1 spsk olie
1/4 knoldselleri
1 rødløg
2 dl eddike
1 dl sukker
1 dl vand
1 tsk salt
5 sorte peberkorn
1 spsk kommen
 
Tænd ovnen på 180ºC.

Klip finnerne af sildefileterne, drys dem indvendigt med salt og peber, luk dem sammen og læg dem (så de ikke rører hinanden) i et ovnfast fad smurt med lidt olie.
Rens og skræl sellerien og skær den i tynde strimler.
Pil løget, del det og skær det i tynde skiver.
Sæt eddike, sukker, vand og krydderier over at koge.
Tilsæt selleri og løg og lad det få et opkog.
Hæld den kogende lage over sildene og sæt dem i ovnen i ca. 10 min.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.025 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Croque Monsieur 2Om vinteren er det skønt med en varm sandwich til frokost. Du kan stege sandwichen på en...
• Rissalat En rest kolde ris er fine i en salat. Nyd som frokostsalat eller som tilbehør til kød-,...
• Fiskerkonens sommersalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cheesecake med hindbær og rabarberRabarberluksus til dessert eller kage, når det skal være noget helt særligt
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os