Logo

Sild syltet med selleri og kommen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg friske sildefileter
salt og peber
1 spsk olie
¼ knoldselleri
1 rødløg
2 dl eddike
1 dl sukker
1 dl vand
1 tsk salt
5 sorte peberkorn
1 spsk kommen
 
Tænd ovnen på 180ºC.

Klip finnerne af sildefileterne, drys dem indvendigt med salt og peber, luk dem sammen og læg dem (så de ikke rører hinanden) i et ovnfast fad smurt med lidt olie.
Rens og skræl sellerien og skær den i tynde strimler.
Pil løget, del det og skær det i tynde skiver.
Sæt eddike, sukker, vand og krydderier over at koge.
Tilsæt selleri og løg og lad det få et opkog.
Hæld den kogende lage over sildene og sæt dem i ovnen i ca. 10 min.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.293 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?