Logo

Sild, bedstemors

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sild spises ofte til julefrokoster og enten elsker eller hader man dem. Her marineres sildene i eddike, sukker og laubærblade for at få den helt rigtige smag. Velbekomme.

 

 

Store fede rognsild renses, paneres og steges i smør. Lægges i et fad og marineres med eddike, sukker, løgskiver, laurbærblade og lidt olie, samt salt og peber. Står i marinaden en dag.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.316 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?