Logo

Sild, bedstemors

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sild spises ofte til julefrokoster og enten elsker eller hader man dem. Her marineres sildene i eddike, sukker og laubærblade for at få den helt rigtige smag. Velbekomme.

 

 

Store fede rognsild renses, paneres og steges i smør. Lægges i et fad og marineres med eddike, sukker, løgskiver, laurbærblade og lidt olie, samt salt og peber. Står i marinaden en dag.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.107 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røræg med tomatsalsaRøræg med tomatsalsa er dejlig nem og hurtig ret til for eksempel morgenmad eller brunch....
• Fyldte tomater 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sennepssild 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pærer på makron med portvinscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os