Logo

Sild, marinerede i creme fraiche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

1 Glas Marinerede sild
1 Bæger cremefraiche, 40%
100 Gr. Mayonnaise
Salt og peber
En anelse karry
2 stk Æbler
2 stk Løg
Dild

Den marinerede sild skæres i pæne stykker.
cremefraiche og mayonnaise blandes sammen og tilsættes salt og peber og en anelse karry.
Æbler og løg skæres i terninger og blandes i dressingen.
Til sidst lægges silden i lag mellem fyldet.
Pyntes med dild.
En lækker frokostsildeanretning, som er absolut værd at prøve.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.436 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her