Logo

Sild, marinerede i creme fraiche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 personer

1 Glas Marinerede sild
1 Bæger cremefraiche, 40%
100 Gr. Mayonnaise
Salt og peber
En anelse karry
2 stk Æbler
2 stk Løg
Dild

Den marinerede sild skæres i pæne stykker.
cremefraiche og mayonnaise blandes sammen og tilsættes salt og peber og en anelse karry.
Æbler og løg skæres i terninger og blandes i dressingen.
Til sidst lægges silden i lag mellem fyldet.
Pyntes med dild.
En lækker frokostsildeanretning, som er absolut værd at prøve.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.828 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?