Logo

Sild, marinerede i creme fraiche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 personer

1 Glas Marinerede sild
1 Bæger cremefraiche, 40%
100 Gr. Mayonnaise
Salt og peber
En anelse karry
2 stk Æbler
2 stk Løg
Dild

Den marinerede sild skæres i pæne stykker.
cremefraiche og mayonnaise blandes sammen og tilsættes salt og peber og en anelse karry.
Æbler og løg skæres i terninger og blandes i dressingen.
Til sidst lægges silden i lag mellem fyldet.
Pyntes med dild.
En lækker frokostsildeanretning, som er absolut værd at prøve.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.354 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BrawnBrawn er det engelske ord for sylte, så her kan du på engelsk lære hvordan man laver...
• Pasta omelet 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• CarrysalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bailey isEn Baileyis lavet helt fra bunden. Isen er virkelig let at lave, og så smager den...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os