Logo

Sildefad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

3-4 marinerede sildefileter
2-3 hårdkogte æg
2-3 tomater
kapers
1 rødløg
 

* Tilberedning

Skær sildene i mindre stykker, og anret dem på ét fad med ægge- og tomatbåde, kapers og finthakket rødløg.
 
Tips: Til sildene kan serveres en dressing af cremefraiche smagt til med dild og sennep.


Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.119 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?