Logo

Sildelagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sildelagkage

Foto: Marianne Asmussen


1 gl gammeldags marinerede sild
2 dl mayonaise
1 dl cremefraiche 18%
2 spsk flødeskum
1 tsk stærk karry
1 tsk dijonsennep
1/4 tsk salt
peber
4 hårdkogte æg
5 skiver syltede rødbeder
1 mellemstort løg
4 spsk klippet purløg
*
Sildefileterne afdryppes og skæres i stykker.
Mayonaise, cremefraiche, flødeskum, karry, sennep, salt og peber røres sammen.

Hårdkogte æggeblommer, æggehvider, rødbeder og løg hakkes/skæres i små tern.

Halvdelen af mayonaisen røres ud på et rundt fad, derpå sild - resten af mayonaiseblandingen derover, i midten pyntes med rund "bunke" rødbedetern, rundt om laves en ring af æggeblommerne - en ring af løgtern - en ring purløg - en ring af æggehvide.
En fryd for øjet og en god sildemad med et glas øl ell. snaps til.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (39 stemmer)
Siden er blevet set 7.642 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffelsalat med bønnerVi har blandet masser at gode grønsager i denne sommerlige kartoffelsalat. Nyd den som...
• TartifletteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KyllingeleverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hurtig jordbærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1190703-10-2017 11:00:45 Karen Marie Sørensen
hvor mange personer er sildelagkagen til.😊
504328-03-2016 18:17:49 Janne skoubo
Den er bare helt fantastisk 😍

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os