Logo

Sildelagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sildelagkage

Foto: Marianne Asmussen


1 gl gammeldags marinerede sild
2 dl mayonaise
1 dl cremefraiche 18%
2 spsk flødeskum
1 tsk stærk karry
1 tsk dijonsennep
¼ tsk salt
peber
4 hårdkogte æg
5 skiver syltede rødbeder
1 mellemstort løg
4 spsk klippet purløg
*
Sildefileterne afdryppes og skæres i stykker.
Mayonaise, cremefraiche, flødeskum, karry, sennep, salt og peber røres sammen.

Hårdkogte æggeblommer, æggehvider, rødbeder og løg hakkes/skæres i små tern.

Halvdelen af mayonaisen røres ud på et rundt fad, derpå sild - resten af mayonaiseblandingen derover, i midten pyntes med rund "bunke" rødbedetern, rundt om laves en ring af æggeblommerne - en ring af løgtern - en ring purløg - en ring af æggehvide.
En fryd for øjet og en god sildemad med et glas øl ell. snaps til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (40 stemmer)
Siden er blevet set 10.336 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1190703-10-2017 11:00:45 Karen Marie Sørensen
hvor mange personer er sildelagkagen til.😊
504328-03-2016 18:17:49 Janne skoubo
Den er bare helt fantastisk 😍

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?