Logo

Silderuller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 små sildefileter
salt efter smag
2 tsk sennep
Hvidt peber efter smag
2 mellemstore løg
 
Lage:
3 dl lagereddike
1 1/2 dl vand
1/2 dl sukker
2-3 laurbærblade
 
Drys fileterne med salt og lad dem trække 10 min.
Skyl og tør dem.
Stryg sildene med sennep og drys med peber.
Hak det ene løg og fordel det på sildene, og rul sildene herom.
Læg dem side om side i en dyb pande.
Kog lagen, til sukkeret er opløst, og hæld den over sildene.
Lad retten simre i 5 min.
Lad sildene svale i lagen og servér dem med skivet løg. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.407 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skinkevafler En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvidløgssild 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sprængt ål med peberrodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Safranmarengs med creme fraiche og solbærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os