
 
Sild og æbler er en
god smagskombination. Her er gammeldagsmodnede sildefileter vendt i en syrlig
creme med æbler og sennep. 
Arbejdstid: 30
min.  Trækketid: 1 time. 2 personer. Er
du alene så halver portionen. 
 
#
½ æble 
1 spsk æbleeddike 
2 gammeldagsmodnede
marinerede sildefileter 
1 dl cremefraiche
18% 
1 tsk sennep 
salt og peber 
2 skiver groft
rugbrød 
4-6 ringe rødløg 
dild 
*
VASK æblet, og fjern
kernehuset i midten med en lille rund udstikker. 
Skær æblet i tynde
skiver. 
 
VARM eddiken i en
gryde. 
Læg æbleskiverne i
eddiken, og lad dem trække i mindst 1 time. 
 
DRYP sildene af på
et stykke køkkenrulle, og skær dem i små stykker. 
 
RØR cremefraiche med
sennep, og smag til med salt og peber. 
Vend sildestykkerne
i cremen. 
 
ANRET sildene på
rugbrød med æbleskiver, rødløgsringe og dild.