Få det bedste ud af karryen ved at svitse den i et par
minutter, før den røres i dressingen.
4 personer. Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 5 min.
#
175 g marinerede sild (drænet vægt)
1 løg
1 æble
1 spsk rapsolie
1 spsk karry
2 syltede agurker
3 hårdkogte æg
1½ dl skyr
eller cremefraiche 38%
¾ dl
mayonnaise
2-3 tsk citronsaft
salt og peber
*
Hak de syltede agurker fint, og 2 af æggene groft.
Skær sildene i små stykker.
Riv løg og æble groft, og svits dem i en gryde med olie i et
par min.
Tilsæt karry, og svits det med i 1-2 min.
Hæld blandingen ud på en tallerken, og køl af.
Rør skyr og mayonnaise sammen med karryblandingen, og vend
sild, æg og agurker i karrydressingen.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Tilbehør:
karse eller brøndkarse
Anret sildesalaten i en skål, og pynt med det sidste æg
skåret i både samt karse.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin