Logo

Sildesalat med spejlæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


# Ingredienser

25 g smør
25 g hvedemel
vand
Rødbedeeddike
2 marinerede sildefileter
½ syrligt æble
2 skiver syltet rødbede
Ca. 2 kogte, pillede kartofler
1 stykke asie
Sennep
Sukker
4 spejlæg
4 halve skiver rugbrød med smør

* Tilberedning 
Smelt smørret i en gryde og rør melet i.
Bag op med halvt vand, halvt rødbedeeddike til en jævn sauce.
Skær sildefileterne, det skræl­lede æble, rødbedeskiverne, kartoflerne og asien i små styk­ker og rør dem i.
Smag sildesa­laten til med sennep og sukker, fortynd evt. med lidt rødbede­eddike.
Læg de smurte brødstykker på salatblade på fire tallerkner og fordel sildesalaten på dem.
Pynt med et spejlæg på hver og server.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.254 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her