Logo

Sildetatar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

60 g marinerede sild
15 g skalotteløg
25 g cornichons
frisk dild
50 g tomatconcasse ( tomatkød uden skind og kerner )
1 spsk olivenolie
1 spsk balsamicoeddike
salt og peber
5 skiver rugbrød
 
Dressing:
1 ½ dl cremefraiche
dild
salt og peber
 
Sildene hakkes fint, tilsættes hakket skalotteløg og cornichoner.

Tataren smages til med dild, tomat, olie, eddike salt og peber.
Tataren anrettes på et stykke rugbrød skåret på tværs med frisk dild
og dressing.
Evt pynt efter smag og behag. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.381 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?