Logo

Sildetatar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

60 g marinerede sild
15 g skalotteløg
25 g cornichons
frisk dild
50 g tomatconcasse ( tomatkød uden skind og kerner )
1 spsk olivenolie
1 spsk balsamicoeddike
salt og peber
5 skiver rugbrød
 
Dressing:
1 ½ dl cremefraiche
dild
salt og peber
 
Sildene hakkes fint, tilsættes hakket skalotteløg og cornichoner.

Tataren smages til med dild, tomat, olie, eddike salt og peber.
Tataren anrettes på et stykke rugbrød skåret på tværs med frisk dild
og dressing.
Evt pynt efter smag og behag. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.212 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hummus med tamariEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sprøde chokoladesnitterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karry-remouladesildRør en lækker remouladesauce til de færdigkøbte sild, og nyd en god frokost
• Få varmen med lune kastanjerFriske kastanjer er en hyggelig og klassisk vinterspise. Nyd dem enkelt, bare med lidt...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!