Logo

Sildetatar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

60 g marinerede sild
15 g skalotteløg
25 g cornichons
frisk dild
50 g tomatconcasse ( tomatkød uden skind og kerner )
1 spsk olivenolie
1 spsk balsamicoeddike
salt og peber
5 skiver rugbrød
 
Dressing:
1 1/2 dl cremefraiche
dild
salt og peber
 
Sildene hakkes fint, tilsættes hakket skalotteløg og cornichoner.

Tataren smages til med dild, tomat, olie, eddike salt og peber.
Tataren anrettes på et stykke rugbrød skåret på tværs med frisk dild
og dressing.
Evt pynt efter smag og behag. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.061 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sandwich med skinke, mozzarella og pestoLav en frisk pesto til denne dejlige sommersandwich. Du kan også lave den helt "grøn" ved...
• GræskarhachisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skinkeschnitzel og ærtepuré med mynte En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbersuppe med vaniljeisEn iskold rabarbersuppe serveret med en kugle vaniljeis, så bliver det ikke meget bedre....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os