Logo

Clubsandwich med kylling og karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Clubsandwich med kylling og karry


Lav din egen clubsandwich med kylling, sprød parmaskinke og karrydressing. Vaskeægte caféstemning hjemme hos dig.

Tilberedningstid: 25 min. Kogetid: 15 min. Ikke fryseegnet. Til 1 person.

 

#

Salatblanding:

gulerod og agurk (skåret i strimler med kartoffelskræller)

tomater i skiver

rødløg i ringe

10 g olie

1 spsk balsamicoeddike

 

Karrydressing:

25 g drænet yoghurt

15 g mayonnaise

1 tsk sennep

2 tsk karry

lidt citronsaft eller vineddike

salt og peber

40 g parmaskinke

60 g groft brød

60 g tilberedt kylling (kogt eller stegt)

25 g syltede agurker

*

Tilbered først den blandede salat og vend den rundt med olie og eddike.

Rør alle ingredienser til karrydressingen sammen og sæt halvdelen på køl til et andet måltid den kan holde sig 3 dage i køleskab.

 

Læg parmaskinken på bagepapir, der ligger oven på en bageplade.

Bag den i en 225 °C varm ovn i ca. 10 min., til den er gylden og sprød.

Lad den herefter stå og køle af.

 

Rist brødet.

Læg noget af salaten på brødet sammen med kyllingekødet, der er skåret i skiver.

Top med den sprøde parmaskinke og de syltede agurker, der er skåret i skiver på langs.

Kom dressingen ovenpå og server straks club sandwichen sammen med resten af salaten.

 

TIPS: Ovenstående er slankeversionen af den ægte clubsandwich. Læs om den ægte clubsandwich her 


Versioner: Rist tynde skiver af røget mørbrad, serranoskinke eller parmaskinke. Det bliver som bacon og kan bruges til sandwich og salater.


Kalorier: 624 kcal. Protein 33 g (21 %) Kulhydrat 42 g (30 %) Fedt 34 g (49 %) Fibre 7 g.


Slanketip: Færdigdressinger er de rene fedtbomber. Til nød kan du vælge fedtreducerede færdigdressinger. Men allerbedst er det at lave sin egen dressing af gode råvarer, og det tager kun 2 minutter at piske en god dressing sammen, der indeholder både sund planteolie og C-vitamin. Prøv fx denne: 5 g rapsolie, ½ tsk økologisk citronskal, 1 tsk citronsaft, 1 tsk frisk timian, lidt salt og peber. 


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.780 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her