Logo

Cocktailsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 kryddersildefileter,
1 dl vin-eddike,
100 g sukker,
2 laurbærblade,
1 dl tomatketchup,
1/2 dl olie,
2 store finthakkede løg,
3-4 spsk sherry,
2 (strøgne) tsk edelsusspaprika.

Kryddersildene skylles, løber af, afpudses og skæres i snitter på skrå. Vin-eddiken får et let opkog med sukker og laurbærblade, og afkøles. Tomatketchup og olie sammenpiskes omhyggeligt. Halvdelen af de hakkede løg tilsættes sammen med sherry og paprika, hvorpå eddikelagen iblandes. Heri vendes de ituskårne sild, og stilles nu køligt et par timer eller tre.
Drysses ved serveringen med resten af de finthakkede løg.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.518 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Julesalatskibe - diabetikerJulesalat er en overset grønsag til salat og smager godt sammen med frugt. Spis noget let...
• Stegte sild med dildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kogte tomatsildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gulerodssuppe med chili og ananas + Bradepandekage med ribsDen cremede gulerodssuppe indeholder også ananas og chili som giver suppen friskhed, syre...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os