Logo

Cocktailsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


4 kryddersildefileter,
1 dl vin-eddike,
100 g sukker,
2 laurbærblade,
1 dl tomatketchup,
½ dl olie,
2 store finthakkede løg,
3-4 spsk sherry,
2 (strøgne) tsk edelsusspaprika.

Kryddersildene skylles, løber af, afpudses og skæres i snitter på skrå. Vin-eddiken får et let opkog med sukker og laurbærblade, og afkøles. Tomatketchup og olie sammenpiskes omhyggeligt. Halvdelen af de hakkede løg tilsættes sammen med sherry og paprika, hvorpå eddikelagen iblandes. Heri vendes de ituskårne sild, og stilles nu køligt et par timer eller tre.
Drysses ved serveringen med resten af de finthakkede løg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.633 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her