Logo

Cocktailsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 kryddersildefileter,
1 dl vin-eddike,
100 g sukker,
2 laurbærblade,
1 dl tomatketchup,
½ dl olie,
2 store finthakkede løg,
3-4 spsk sherry,
2 (strøgne) tsk edelsusspaprika.

Kryddersildene skylles, løber af, afpudses og skæres i snitter på skrå. Vin-eddiken får et let opkog med sukker og laurbærblade, og afkøles. Tomatketchup og olie sammenpiskes omhyggeligt. Halvdelen af de hakkede løg tilsættes sammen med sherry og paprika, hvorpå eddikelagen iblandes. Heri vendes de ituskårne sild, og stilles nu køligt et par timer eller tre.
Drysses ved serveringen med resten af de finthakkede løg.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.840 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sild syltet med selleri og kommenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hakkebøf med letrøget flæskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Soya/ingefær-kylling med ris og svampeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rissalat 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!