Logo

Corn cakes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 1/2 dl majsmel
2 1/2 dl glutenholdigt hvedemel
1 spsk sukker
2 store æg
2 dl letmælk
2 dl majsolie

Bland de tørre ting. i en skål og lav en fordybning i midten .
Pisk æg og mælk og 1/2 dl af olien sammen og hæld blandingen i og rør dejen jævn.

Varm et par spsk olie på panden og sæt dejen på med en ske og flad den ud til små cirkler på ca 8 cm
Steg i 1-2 min. til de er gyldne .

Serveres lune til snacks eller salater mm.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.201 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SnapsesildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk bolle med røget skinke og salat med kyllingeleverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt perlehøne med coleslawEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SkildpaddeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os