Logo

Corn Dog

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 ¼ dl gult majsmel
1 ¼ dl hvedemel
1 spsk Sukker
1 tsk sennepspulver
1 tsk bagepulver
½ tsk Salt
1 ¼ dl Mælk
1 æg, let sammenpisket
1 spsk smeltet fedtstof
Frankfurters
6 grillspid eller pinde

Bland majsmel, hvedemel, sukker sennepspulver, bagepulver og salt.
Tilsæt mælk, æg og smeltet fedtstof, og bland det godt.
Hæld dejen op et højt glas.

Sæt frankfurterne på pinde.
Dyp dem i majsmelsdejen så dejen dækker.

Steg dem i 190ºC varm olie ca. 2 minutter.
Lad dem afdryppe på papir.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.841 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Crabcakes med frisk salsaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Roast tenderloin of porkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fiskefrikadeller med hjemmelavet remouladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chia-kakaobudding med hindbærpuré og frisk frugtIgen en god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 dejlige madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!