Logo

Corn Dog

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/4 dl gult majsmel
1 1/4 dl hvedemel
1 spsk Sukker
1 tsk sennepspulver
1 tsk bagepulver
1/2 tsk Salt
1 1/4 dl Mælk
1 æg, let sammenpisket
1 spsk smeltet fedtstof
Frankfurters
6 grillspid eller pinde

Bland majsmel, hvedemel, sukker sennepspulver, bagepulver og salt.
Tilsæt mælk, æg og smeltet fedtstof, og bland det godt.
Hæld dejen op et højt glas.

Sæt frankfurterne på pinde.
Dyp dem i majsmelsdejen så dejen dækker.

Steg dem i 190ºC varm olie ca. 2 minutter.
Lad dem afdryppe på papir.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.537 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Julesalatskibe - diabetikerJulesalat er en overset grønsag til salat og smager godt sammen med frugt. Spis noget let...
• Stegte sild med dildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kogte tomatsildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gulerodssuppe med chili og ananas + Bradepandekage med ribsDen cremede gulerodssuppe indeholder også ananas og chili som giver suppen friskhed, syre...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os