Logo

Corn Dog

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/4 dl gult majsmel
1 1/4 dl hvedemel
1 spsk Sukker
1 tsk sennepspulver
1 tsk bagepulver
1/2 tsk Salt
1 1/4 dl Mælk
1 æg, let sammenpisket
1 spsk smeltet fedtstof
Frankfurters
6 grillspid eller pinde

Bland majsmel, hvedemel, sukker sennepspulver, bagepulver og salt.
Tilsæt mælk, æg og smeltet fedtstof, og bland det godt.
Hæld dejen op et højt glas.

Sæt frankfurterne på pinde.
Dyp dem i majsmelsdejen så dejen dækker.

Steg dem i 190ºC varm olie ca. 2 minutter.
Lad dem afdryppe på papir.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.614 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget laks med sennepspicklesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frittata med tomater og ostVegetarmad er ikke kun for vegetarer! Denne opskrift med skønne tomater og dejlig ost er...
• Salatbåde med æggesalat, rejesalat og kyllingesalatLækre madder, hvor brødet er erstattet af sprøde salatblade. Til forret eller frokost for...
• Pavlova med kiwiMarengs er en lækkerbisken og i selskab med flødeskum har du et mageløst makkerpar. Denne...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os