Logo

Corndog

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/4 dl gult majsmel
1 1/4 dl hvedemel 
1 spsk sukker 
1 tsk sennepspulver 
1 tsk bagepulver 
1/2 tsk salt 
1 1/4 dl mælk 
1  æg, let sammenpisket 
1 spsk smeltet fedtstof 
  
6  frankfurters
6  grillspid eller pinde 
 
Bland majsmel, hvedemel, sukker sennepspulver, bagepulver og salt.
Tilsæt mælk, æg og smeltet fedtstof, og bland det godt.
Hæld dejen op et højt glas.
Sæt frankfurterne på pinde.
Dyp dem i mejsmelsdejen så dejen dækker.
Steg dem i 190ºC varm olie ca. 2 minutter.
Lad dem afdryppe på papir.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.401 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat med æg og rugbrødLækker frokostsalat med smilende æg og basilikum-mayonnaise. Server ristede...
• Gratineret aspargesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SilderullerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RabarbercocktailEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os