Logo

Corndog

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/4 dl gult majsmel
1 1/4 dl hvedemel 
1 spsk sukker 
1 tsk sennepspulver 
1 tsk bagepulver 
1/2 tsk salt 
1 1/4 dl mælk 
1  æg, let sammenpisket 
1 spsk smeltet fedtstof 
  
6  frankfurters
6  grillspid eller pinde 
 
Bland majsmel, hvedemel, sukker sennepspulver, bagepulver og salt.
Tilsæt mælk, æg og smeltet fedtstof, og bland det godt.
Hæld dejen op et højt glas.
Sæt frankfurterne på pinde.
Dyp dem i mejsmelsdejen så dejen dækker.
Steg dem i 190ºC varm olie ca. 2 minutter.
Lad dem afdryppe på papir.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.472 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• JulemedisterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte sild i koriander- og æbleeddikeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kogt torskerogn - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gulerodsrand med ananasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os