Logo

Corndog

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 ¼ dl gult majsmel
1 ¼ dl hvedemel 
1 spsk sukker 
1 tsk sennepspulver 
1 tsk bagepulver 
½ tsk salt 
1 ¼ dl mælk 
1  æg, let sammenpisket 
1 spsk smeltet fedtstof 
  
6  frankfurters
6  grillspid eller pinde 
 
Bland majsmel, hvedemel, sukker sennepspulver, bagepulver og salt.
Tilsæt mælk, æg og smeltet fedtstof, og bland det godt.
Hæld dejen op et højt glas.
Sæt frankfurterne på pinde.
Dyp dem i mejsmelsdejen så dejen dækker.
Steg dem i 190ºC varm olie ca. 2 minutter.
Lad dem afdryppe på papir.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.782 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?