Logo

Corndog

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 ¼ dl gult majsmel
1 ¼ dl hvedemel 
1 spsk sukker 
1 tsk sennepspulver 
1 tsk bagepulver 
½ tsk salt 
1 ¼ dl mælk 
1  æg, let sammenpisket 
1 spsk smeltet fedtstof 
  
6  frankfurters
6  grillspid eller pinde 
 
Bland majsmel, hvedemel, sukker sennepspulver, bagepulver og salt.
Tilsæt mælk, æg og smeltet fedtstof, og bland det godt.
Hæld dejen op et højt glas.
Sæt frankfurterne på pinde.
Dyp dem i mejsmelsdejen så dejen dækker.
Steg dem i 190ºC varm olie ca. 2 minutter.
Lad dem afdryppe på papir.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.197 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her