4 Personer
31/2 dl hønsebouillon
31/2 tsk japansk soya
1 spsk sake
75 g kyllingebryst uden skind
2 mellemstore østershatte
¼ gulerod
1 stykke citronskal (usprøjtet)
2 æg
4 spinatblade
salt
Rør hønsebouillon sammen med ½ tsk soyasauce og ½ spsk sake. Hæld blandingen i en bryde, lad den koge op, og stil den til afkøling. Skær kyllingebrystet i ca. 2 cm store tern, dryp dem med 2 ½ tsk soyasauce og resten af sakeen, og lad dem marinere i 10 minutter. Vend dem en enkelt gang under marineringen.
Snit svampene i 8 stykker. Snit guleroden i pergamenttynde skiver, og blancher disse ganske kort tid i kogende saltet vand. Snit citronskallen i meget tynde strimler. Anbring kyllingekødet og svampene i 4 små forme. Rør æggene sammen med lidt salt og resten af soyasaucen. Rør blandingen i bouillonen. Si den, og fordel den i formene. Anbring gulerodsskiver, citronstrimler og spinat i formene. Stil disse i sydende vandbad, og lad dem stivne deri i ca. 40 minutter.