Logo

Sitas marmelade-snitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
120 g smør eller margarine
120 g sukker
3 æggeblommer
210 g hvedemel
syltetøj
3 æggehvider
120 g sukker

Fedtstoffet blødgøres og røres hvidt med sukker, hvorefter én æggeblomme ad gangen røres i.
Til sidst tilsættes det sigtede hvedemel.
Dejen smøres med en paletkniv i et tyndt lag på en kold, smurt bageplade, der stilles i en varm ovn, og dejen bages lysebrun.
Pladen udtages, og kagen kan nu smøres med en eller anden frugtmarmelade.

Mens ovenstående kage bages, røres en ny dej af 3 stiftpiskede æggehvider 120 g sukker og evt. skoldede, smuttede og hakkede mandler ca 100 g

Denne æggehvidedej udsmøres på den først bagte dej, pladen sættes igen i ovnen, og dejen bages til den er lysebrun.
Kagerne udskæres, mens de endnu er varme, i større eller mindre snitter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.164 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fiskespid fra MadeiraEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget ørred SørensEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldt makrelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronis, lightEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os