Logo

Sildeøje

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fileter af 1 spegesild, 1 matjessild og 4 ansjovisfileter hakkes fint og lægges midt på hver sildetallerken med en fordybning i midten, hvori lægges en rå æggeblomme.

En rund krans af rå finthakkede løg lægges udenom.

Serveres med smurte rugbrødssnitter.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.336 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?