Logo

Sildeøje

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fileter af 1 spegesild, 1 matjessild og 4 ansjovisfileter hakkes fint og lægges midt på hver sildetallerken med en fordybning i midten, hvori lægges en rå æggeblomme.

En rund krans af rå finthakkede løg lægges udenom.

Serveres med smurte rugbrødssnitter.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 992 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med sur-sød fyld / wokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bøf a la Thai / wokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pizza GenovesePizza genovese eller pizza alla genovese stammer oprindeligt fra Genova i Italien. Pizzaen...
• Lauras banan-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os