Logo

Sjællandsk bidesild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 saltede sild
 
Sildene købes i saltet stand hos fiskehandleren eller ferske sild nedsaltes i efteråret.
Efter godt 1 måned i saltkarret tages sildene op og klargøres.
Hovedet skæres af, indvoldene udtages og skindet trækkes af, d.v.s. at
spege.
Sildene skæres i 4 stykker og serveres sammen med løgsauce og kogte
kartofler.
Sildene kan også spises sammen med fedtebrød.
Hvis dette gøres, vil det oftest ske uden kniv og gaffel deraf navnet
bidesild.
Egnsret 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.459 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her