Logo

Sjællandsk bidesild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 saltede sild
 
Sildene købes i saltet stand hos fiskehandleren eller ferske sild nedsaltes i efteråret.
Efter godt 1 måned i saltkarret tages sildene op og klargøres.
Hovedet skæres af, indvoldene udtages og skindet trækkes af, d.v.s. at
spege.
Sildene skæres i 4 stykker og serveres sammen med løgsauce og kogte
kartofler.
Sildene kan også spises sammen med fedtebrød.
Hvis dette gøres, vil det oftest ske uden kniv og gaffel deraf navnet
bidesild.
Egnsret 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.944 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ChampignonomeletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Prinsesse Alexandras laksemadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dip med roastbeef og peberrodscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brombærpleskner En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!