Logo

Skærsilden

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skærsilden

 

Denne sildemad er inspireret af restaurant Schønnemann, der er en af Københavns ældste frokostrestauranter. De laver sildemadden "Skærsilden" Christiansø sild marineret i porsesnaps, sort knust peber, anrettet med løgsalat og æggeblomme stænket med Tobasco og caynnepeber; serveres på rugbrød med krydderfedt

I vores opskrift er den lavet med alm. marinerede sild og serveres med et glas porsesnaps.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min.

 

#

1-2 store gammeldags modnede sildefileter

1 løg

½ tsk knust sort peber

et drys cayennepeber

2 skiver groft rugbrød

1 spsk krydderfedt

2 friske æggeblommer

bredbladet persille

*

Lad silden dryppe godt af.

Pil løget, snit det fint og bland det med peber og cayennepeber.

Smør brødet med krydderfedt, og læg stykker af sild på brødet.

Læg løgblandingen ovenpå sammen med en rå æggeblomme.

Drys med persilleblade, og skænk en porsesnaps til maden.

 

TIPS: Prøv evt selv at "eftermarinere" sildefileter i porsesnaps.

 

Skærsilden

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 694 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?