Logo

Skærgårdssild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 spegesild renses og fileteres. Skindet fjernes og sildene lægges i mælkevand natten over. En marinade tilberedes af ¾ dl tomatpure, 3-4spsk. sukker, 1 ½ dl estragoneddike, lidt vand, 4 hele nelliker og 4-5 hvide peberkorn, 1 finthakket syltet agurk, 1 knust laurbærblad og et fintskåret løg. Marinaden røres godt sammen og står til næste dag. Fileterne tages op og skæres i strimler, der lægges i marinaden og får lov at trække i nogle timer. Anrettes i skål garneret med løgringe.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.218 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Roastbeef med olivenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fiskelagkage - 27 fedt %En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røræg i mikroovnRøræg er utrolig nemt at lave -særligt i mikroovn. Og så kan æggene spises til mange...
• Ostetærte En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!