Logo

Skærgårdssild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 spegesild renses og fileteres. Skindet fjernes og sildene lægges i mælkevand natten over. En marinade tilberedes af ¾ dl tomatpure, 3-4spsk. sukker, 1 ½ dl estragoneddike, lidt vand, 4 hele nelliker og 4-5 hvide peberkorn, 1 finthakket syltet agurk, 1 knust laurbærblad og et fintskåret løg. Marinaden røres godt sammen og står til næste dag. Fileterne tages op og skæres i strimler, der lægges i marinaden og får lov at trække i nogle timer. Anrettes i skål garneret med løgringe.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.388 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her