Logo

Skærgårdssild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 spegesild renses og fileteres. Skindet fjernes og sildene lægges i mælkevand natten over. En marinade tilberedes af 3/4 dl tomatpure, 3-4spsk. sukker, 1 1/2 dl estragoneddike, lidt vand, 4 hele nelliker og 4-5 hvide peberkorn, 1 finthakket syltet agurk, 1 knust laurbærblad og et fintskåret løg. Marinaden røres godt sammen og står til næste dag. Fileterne tages op og skæres i strimler, der lægges i marinaden og får lov at trække i nogle timer. Anrettes i skål garneret med løgringe.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 995 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Muslinger i laurbær i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BondeomeletHvorfor det hedder en bondeomelet vides ikke - ikke desto mindre smager den dejligt....
• Pandekager med sur-sød fyld / wokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Klassisk crépe med citroncreme, jasminte-sorbet ...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os