Logo

Skærgårdssild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 spegesild renses og fileteres. Skindet fjernes og sildene lægges i mælkevand natten over. En marinade tilberedes af 3/4 dl tomatpure, 3-4spsk. sukker, 1 1/2 dl estragoneddike, lidt vand, 4 hele nelliker og 4-5 hvide peberkorn, 1 finthakket syltet agurk, 1 knust laurbærblad og et fintskåret løg. Marinaden røres godt sammen og står til næste dag. Fileterne tages op og skæres i strimler, der lægges i marinaden og får lov at trække i nogle timer. Anrettes i skål garneret med løgringe.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.010 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Joans tunsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt, kogt klipfisk med grøn peber og syltet rød peberEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kidneybønner med bacon, tomat og mørk chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grundlovsdessert - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os