Logo

Skovturssnegle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 dl mælk
25 g gær
2 tsk olie
½ tsk salt
90 g fuldkornshvedemel
250 g hvedemel

Fyld:
30 g løg
¾ dl tomatpuré
150 g kogt skinke i strimler
1 tsk oregano
60 g revet ost 30+ (18%)

Mælken lunes til den er fingervarm.
Gæren udrøres heri.
Tilsæt de øvrige ingredienser, hold lidt af hvedemelet tilbage.
Dejen æltes godt.
Dejen stilles til hævning tildækket et lunt sted i ca. 15 min.
Dejen rulles ud til en firkant, ca. 30 x 45 cm.
Løget pilles og hakkes fint.
Tomatpuré smøres på dejen - det skal dække hele firkanten.
Løg, oregano, skinke og ost fordeles over tomatpuréen.
Dejen rulles sammen til en pølse - begynd ved den lange side.
Pølsen skæres ud i 16 stykker.
Sneglene lægges på bageplade, enderne bøjes ind under sneglene og trykkes lidt flade.
Sneglene efterhæver tildækket i ca. 20 min.
Sneglene bages i en forvarmet ovn på 200º C i ca. 15 min. på midterste ovnrille.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.192 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Porretærte med skinke og mandlerHer er opskriften på en lækker og nem tærte med porre, skinke og mandler. Tærten kan for...
• Danish open faced sandwiches and fast foodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rugbrød med nødder og kernerBag dit eget rugbrød til frokosten, Brødet her er ren luksus med hele nødder og masser af...
• MyntecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!