Logo

Skovtursbrød med salami

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Skovtursbrød med salami


I stedet for salami kan du også bruge tunfisk fra dåse. Hvad der også er lækkert: en kombination af salami og frisk gedeost


1 rundt lyst landbrød eller bondebrød (ca. 500 g, ca. 18 cm Ø)

70 g tomatpesto (glas)

100 g agurk

salt og peber

100 g Saint Albray-ost

½ potte basilikum

100 g syltet rød peberfrugt uden skind (glas)

80 g papirtynde skiver salami

3 spsk (oliven)olie

*

A. Skær et fladt låg af brødet.

Det indre af brødet skæres ud, men lad en 1 cm bred skorpe være.

(Lad det indre af brødet tørre og brug det til andre ting som rasp.)

Smør brødet indvendig med pesto.

Høvl agurken i papirtynde skiver.

Den skal ikke skrælles først. Drys agurkeskiverne med salt og peber.


B. Skær osten i tynde skiver.

Nip basilikumbladene af stilkene.

De syltede peberfrugtstrimler duppes godt tørre.

Halvdelen af peberfrugtstrimlerne, osten, halvdelen af basilikumbladene, salamien, halvdelen af agurkeskiverne, resten af peberfrugtstrimlerne, resten af agurkeskiverne og resten af basilikumbladene lægges lagvis i brødet.

Dryp med olie.


C. Sæt låget på, og pak brødet fast ind i folie.

Sæt en dåse konserves ovenpå til at tynge det ned, og sæt det koldt natten over.

Først på skovturen skæres det i stykker.

 

Skovtursbrød med salami

INDHOLDSRIGT BRØD

En lækkerbisken til turen: Aftenen i forvejen smøres det udhulede brød rundhåndet med pesto. Derefter stables ingredienserne op. lagvis i brødet. Tryk de enkelte lag godt ned, så der ikke opstår hulrum. Sæt det i pres med en dåse konserves natten over i køleskabet. På den måde bliver skovtursbrødet dejlig kompakt.

Pr. portion: 7 g protein, 12 g fedt, 19 g kulh. = 217 kcal (910 kJ)
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.275 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MorgenbrødHjemmebagt morgenbrød kan smelte ethvert hjerte, og den gode overraskelse kan forberedes...
• Finsk hulbrødFinland er et godt brødland: finnerne lægger vægt på, at brød både skal smage godt og være...
• Formbrød med honningDette dejlige formbrød har en fin, sød smag, som gør det velegnet til lagret, fast ost og...
• Kalvekødsruller, fyldte + Flødebolle-isFarseret kød kan alle lide - disse farsfyldte kalvekødsruller er derfor en sikker succes....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os