Logo

Skaldyr i ingefærlage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skaldyr i ingefærlage

6 spsk fiskesauce

2 store stykker ingefær

1 bdt. koriander

1 courgette

1 stor porre

1 gulerod

1 økologisk kaffirlimefrugt

100 g shiitakesvampe

200 g rejer

12 scampi

4 svømmekrabber

400 g hvidt fiskekød

lidt chiliolie

 

Lad 3 l vand simre i 10 min sammen med fiskesauce og små stykker ingefær.

Sigt lagen.

Skyl og slyng korianderen tør, pluk bladene af.

Skyl courgette, porre og karotter, dup dem tørre, rengør dem, og skær dem i skiver.

Halver kaffirlimebladene.

Rengør shiitakesvampene, og skær ligeledes disse i fine skiver.

Skyl rejer, scampi, svømmekrabber og fiskekød og dup det godt tørt.

Kom skaldyr, fisk og grønsager i wokken, hæld ingefærlage på, bring det i kog, og lad det simre sagte i 5 min.

Drys med korianderblade og dryp med chiliolie.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.530 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her