Logo

Skaldyr i ingefærlage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Skaldyr i ingefærlage

6 spsk fiskesauce

2 store stykker ingefær

1 bdt. koriander

1 courgette

1 stor porre

1 gulerod

1 økologisk kaffirlimefrugt

100 g shiitakesvampe

200 g rejer

12 scampi

4 svømmekrabber

400 g hvidt fiskekød

lidt chiliolie

 

Lad 3 l vand simre i 10 min sammen med fiskesauce og små stykker ingefær.

Sigt lagen.

Skyl og slyng korianderen tør, pluk bladene af.

Skyl courgette, porre og karotter, dup dem tørre, rengør dem, og skær dem i skiver.

Halver kaffirlimebladene.

Rengør shiitakesvampene, og skær ligeledes disse i fine skiver.

Skyl rejer, scampi, svømmekrabber og fiskekød og dup det godt tørt.

Kom skaldyr, fisk og grønsager i wokken, hæld ingefærlage på, bring det i kog, og lad det simre sagte i 5 min.

Drys med korianderblade og dryp med chiliolie.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.041 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Syltede sild med fennikelSild på sommerlig vis - lidt søde, lidt sure og med sprød fennikel og milde rødløg
• Kurfyrste sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Valnødde/blomkåls patéEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• VandmelonsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os