Logo

Skaldyrssalat med avocadosalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skaldyrssalat med avocadosalsa

 

Alt godt fra havet i en spicy tomatdressing - du kan også nyde skaldyrssalaten på et stykke ristet brød eller som topping på en grøn salat.

Arbejdstid: 30 min. 4 personer.

 

#

1 dl tomatjuice

3 spsk ketchup

2-3 spsk limesaft

½-1 tsk tabasco eller lign.

1 dåse krabbekød

300 g pillede rejer

150 g dampede muslinger (friske, frosne eller konserves)

3-4 forårsløg

grøn salat

salt og peber

 

Salsa:

2 modne avocados

1 frisk chili

2 spsk limesaft

frisk koriander

salt og peber

 

Tilbehør: brød

*

 

PISK tomatjuice sammen med ketchup, og smag til med limesaft, tabasco, salt og peber.

 

VEND de afdryppede skaldyr i dressingen, og tilsæt fintsnittede forårsløg.

Anret i 4 cocktailglas med lidt grøn salat i bunden.

 

HALVER avocadoerne, fjern stenene og træk skallerne af.

Skær avocado-kødet i små terninger, eller mos det groft med en gaffel.

Tilsæt finthakket chili (uden frø og mellemvægge), limesaft og lidt friskhakket koriander.

Smag til med salt og peber, og læg en stor skefuld salsa ovenpå skaldyrscocktailen eller server salsaen i en skål.

Giv brød til.

 

TIPS: Du kan marinere skaldyrene i dressingen 12-24 timer før servering - uden forårsløgene. Salsaen skal helst tilberedes samme dag.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.585 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her