Logo

Skinkeschnitzel og østershatte i Marsala

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
To personer

2 skinkeschnitzler
200 g svampe, fx. kantareller og østershatte
3-4 spsk Marsala dry
1 dl hønsebouillon
lidt persille
smør
olivenolie
salt og peber

Træk eller skær svampene i mindre stykker. Svits dem i lidt smør på en pande og tag op. Drys schnitzlerne med salt og peber og brun dem på hver side. Kom svampe, Marsala og bouillon på panden med schnitzlerne og lad det koge op. Smag til med salt og peber Server med pasta, hvis tiden er knap, ellers kartoffelbåde og et drys persille.
Godt til kødet: Hvis du har et par kogte kartofler, fra dagen før, er det godt og hurtig at svitse dem i lidt smør, persille og citronskal.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 866 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• TivolimadDer er ingen store hemmeligheder bag de berømte rejemadder fra Tivoli ud over at de skal...
• Kylling med tomat 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• VildtsylteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanilleis med honningstegte kirsebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!