Logo

Skinkeschnitzel og østershatte i Marsala

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
To personer

2 skinkeschnitzler
200 g svampe, fx. kantareller og østershatte
3-4 spsk Marsala dry
1 dl hønsebouillon
lidt persille
smør
olivenolie
salt og peber

Træk eller skær svampene i mindre stykker. Svits dem i lidt smør på en pande og tag op. Drys schnitzlerne med salt og peber og brun dem på hver side. Kom svampe, Marsala og bouillon på panden med schnitzlerne og lad det koge op. Smag til med salt og peber Server med pasta, hvis tiden er knap, ellers kartoffelbåde og et drys persille.
Godt til kødet: Hvis du har et par kogte kartofler, fra dagen før, er det godt og hurtig at svitse dem i lidt smør, persille og citronskal.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 935 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?