Logo

Skinkeschnitzel og østershatte i Marsala

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
To personer

2 skinkeschnitzler
200 g svampe, fx. kantareller og østershatte
3-4 spsk Marsala dry
1 dl hønsebouillon
lidt persille
smør
olivenolie
salt og peber

Træk eller skær svampene i mindre stykker. Svits dem i lidt smør på en pande og tag op. Drys schnitzlerne med salt og peber og brun dem på hver side. Kom svampe, Marsala og bouillon på panden med schnitzlerne og lad det koge op. Smag til med salt og peber Server med pasta, hvis tiden er knap, ellers kartoffelbåde og et drys persille.
Godt til kødet: Hvis du har et par kogte kartofler, fra dagen før, er det godt og hurtig at svitse dem i lidt smør, persille og citronskal.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 686 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karryæg med matjessild og salatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svenske KjøttbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kryddersild med lun kartoffelsalat En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os