Logo

Skinkeschnitzel og østershatte i Marsala

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
To personer

2 skinkeschnitzler
200 g svampe, fx. kantareller og østershatte
3-4 spsk Marsala dry
1 dl hønsebouillon
lidt persille
smør
olivenolie
salt og peber

Træk eller skær svampene i mindre stykker. Svits dem i lidt smør på en pande og tag op. Drys schnitzlerne med salt og peber og brun dem på hver side. Kom svampe, Marsala og bouillon på panden med schnitzlerne og lad det koge op. Smag til med salt og peber Server med pasta, hvis tiden er knap, ellers kartoffelbåde og et drys persille.
Godt til kødet: Hvis du har et par kogte kartofler, fra dagen før, er det godt og hurtig at svitse dem i lidt smør, persille og citronskal.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 746 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pirogger med kål og kartoflerEn hjemmelavet gærdej med fyld af kartofler, kål og dild. De små dejpakker er gode til...
• Clubsandwich med andebrystHer er en vinterudgave af den gode klassiker med kylling og bacon. Kødet er andebryst, og...
• Rejer i gelé - diabetikerIde til lækker mellemmåltid
• Marengs med yoghurtcreme og frugt - alletiders lækre dessertFantastisk flot, lækker og let marengs med yoghurtskum og frisk frugt. Så let og en oplagt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os