Logo

Skinkeschnitzel og ærtepuré med mynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

2 stk skinkeschnitzler
1 lille løg
1 ½ dl grønsagsbouillon
1 courgette
frisk mynte
olie til stegning
smør
salt

Svits løg i en lille gryde, tilsæt ærter og bouillon og lad det koge op. Blend ærter og bouillon sammen med mynte og smag til med salt og peber. Skær courgetten i både og lad dem simre nogle få minutter i letsaltet vand. De skal være møre, ikke bløde. Drys kødet med salt og peber og steg det 3-4 minutter på hver side. Server schnitzelen med puréen og courgetter.

Hvis du tilsætter mere bouillon og evt. lidt fløde til ærtepuréen så har du en cremet og lækker suppe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.570 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her