Logo

Skinkeschnitzel og ærtepuré med mynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
To personer

2 stk skinkeschnitzler
1 lille løg
1 1/2 dl grønsagsbouillon
1 courgette
frisk mynte
olie til stegning
smør
salt

Svits løg i en lille gryde, tilsæt ærter og bouillon og lad det koge op. Blend ærter og bouillon sammen med mynte og smag til med salt og peber. Skær courgetten i både og lad dem simre nogle få minutter i letsaltet vand. De skal være møre, ikke bløde. Drys kødet med salt og peber og steg det 3-4 minutter på hver side. Server schnitzelen med puréen og courgetter.

Hvis du tilsætter mere bouillon og evt. lidt fløde til ærtepuréen så har du en cremet og lækker suppe.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 828 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vintersalat med granatæbleLet, frisk, raffineret og dermed perfekt til forret: julesalat, vårsalat og granatæbler...
• Lyssej, stegt med ragout af bladselleri og limeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Andelårs confit på salatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage, bagt En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os