Logo

Skinkeschnitzel og ærtepuré med mynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
To personer

2 stk skinkeschnitzler
1 lille løg
1 1/2 dl grønsagsbouillon
1 courgette
frisk mynte
olie til stegning
smør
salt

Svits løg i en lille gryde, tilsæt ærter og bouillon og lad det koge op. Blend ærter og bouillon sammen med mynte og smag til med salt og peber. Skær courgetten i både og lad dem simre nogle få minutter i letsaltet vand. De skal være møre, ikke bløde. Drys kødet med salt og peber og steg det 3-4 minutter på hver side. Server schnitzelen med puréen og courgetter.

Hvis du tilsætter mere bouillon og evt. lidt fløde til ærtepuréen så har du en cremet og lækker suppe.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 880 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ChampignonpostejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Porretærte med DanabluIngen tærte uden ost - og denne tærte er ingen undtagelse. Porretærten her laves på osten...
• DronningesnitteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bradepandetærte Hvis du gerne vil servere en flot og lækker frugttærte men ikke har et tærtefad, hvorfor...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os