Logo

Skinkesalat med persillerod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Skinkesalat med persillerod

 

Koldt kogt kød og kogte grønsager er skønt fyld i pålægssalater. Her er en opskrift med kogt skinke og stykker af persillerod.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min.

 

#

100 g kogt røget skinke eller hamburgerryg

1-2 persillerødder (ca. 100 g)

4 spsk mayonnaise

1 spsk stærk dijonsennep

2-3 spsk bredbladet persille

1 spsk fintrevet løg

1 tomat

salt og friskkværnet peber

2 skiver groft rugbrød

4 blade grøn salat

 

Pynt: Hakket bredbladet persille

*

 

Skær skinken i små stykker.

Skræl persillerødderne, og skær dem i små terninger.

Kog dem i letsaltet vand i ca. 5 min.

Bland mayonnaise med sennep, hakket persille, fintrevet løg, persillerødder og skinke.

Smag til med salt og peber.

Anret skinkesalaten på rugbrødskiver med grøn salat og tomatbåde.

Pynt med persille.

 

TIPS: Hvis du har en rest kogte persillerødder, kan du skære dem i små stykker til salaten.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 252 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tagliatelle med skinkesaucePasta er nok verdens nemmeste, men også bedste aftensmad. Især frisk pasta rørt sammen med...
• Skinkebiks med grønne bønnerHvis du har skinke og kogte kartofler til overs, så er de oplagte i denne gode resteret....
• Figengratin med gedeost og citronmelisseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os