Logo

Skinkesalat med persillerod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Skinkesalat med persillerod

 

Koldt kogt kød og kogte grønsager er skønt fyld i pålægssalater. Her er en opskrift med kogt skinke og stykker af persillerod.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min.

 

#

100 g kogt røget skinke eller hamburgerryg

1-2 persillerødder (ca. 100 g)

4 spsk mayonnaise

1 spsk stærk dijonsennep

2-3 spsk bredbladet persille

1 spsk fintrevet løg

1 tomat

salt og friskkværnet peber

2 skiver groft rugbrød

4 blade grøn salat

 

Pynt: Hakket bredbladet persille

*

 

Skær skinken i små stykker.

Skræl persillerødderne, og skær dem i små terninger.

Kog dem i letsaltet vand i ca. 5 min.

Bland mayonnaise med sennep, hakket persille, fintrevet løg, persillerødder og skinke.

Smag til med salt og peber.

Anret skinkesalaten på rugbrødskiver med grøn salat og tomatbåde.

Pynt med persille.

 

TIPS: Hvis du har en rest kogte persillerødder, kan du skære dem i små stykker til salaten.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 722 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?