
 
Skinke er nemt. Skinkefadet tager kun et kvarter at lave. 
Til 4 personer Tilberedningstid: 15 min. 
#
250 g friske champignons 
50 g smør 
12 små eller 8 store skiver skinke 
1 portion hvid sauce 
rødvin 
1 spsk tomatpuré 
persille 
*
1. Rens de friske champignon og svits dem i smør på en pande
i 5 min. 
Læg dem i et ovnfast fad. 
2. Rul skinkeskiverne sammen og læg dem over svampene. 
3. Pisk saucen op med væde efter anvisningen - væden skal
være rødvin tilsat 1 spsk tomatpuré. 
Lad det koge op og hæld derefter saucen
over skinken i fadet. 
4. Stil fadet i en varm ovn (200 °C) i ca. 10 min, til
retten er varm. 
5. Drys med hakket persille ved serveringen. 
Server løse ris/brød til.