Logo

Skinkeinderlår i krydret fedtnet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700 g helt afpudset skinkeinderlår
1 stykke fedtnet der passer til kødet
1 lille håndfuld persille
1 kvist rosmarin
3 blade salvie
1 lime
1 delt løg
1 ½ dl fløde

Hak, persille, rosmarin og salvie. Riv limeskallen fint og bland den med krydderurterne.
Bred fedtnettet ud på et bræt.
Klap krydderiblandingen ind i kødet, læg det på fedtnettet og krydr med salt og peber.
Pak nettet om kødet, så det er helt dækket og brun det på alle sider i en gryde uden tilsætning af fedtstof.
Dæmp varmen og kom 1 ½ dl vand og løg ved.
Lad kødet snurre lige netop mørt under låg på 35-40 min., prøv evt. med et stegetermometer, det skal vise 65º.
Tag kødet op og lad det hvile indpakket i alufolie i 20 min.
Tag løget op af skyen, tilsæt fløde og kog det igennem.
Smag til med salt og peber.
Skær kødet i tynde skiver og servér det med kartofler og årstidens grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.279 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her