Logo

Slørede æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 æg
1/2 tsk vand
 
På en stegepande spejles æggene til æggehviden stivner i kanten.
Tilsæt 1/2 tsk vand for hvert æg, dæk panden med et låg og lad æggene
koge til de er slørede, dvs. blommerne dækket af en hvid hinde og
æggehviderne stivner.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 882 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• LøgsildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Asparges i wokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Muslinger i stærk tomatsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KaffefromageFromager er kendt som kolde luftige desserter. Vi har disse og mange andre skønne fromage...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os