Logo

Smilende æg med tomat og bladselleri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æg
2 tomater i både
2 stængerbladselleri
Appelsinsaft af 2 appelsiner
2 spsk smør

Kog æggene smilende ca. 6 min.
Skær tomat og selleri i både og stænger.
Sauter sellerien i halvdelen af smørret.
Hæld appelsinsaft ved og lad det koge til sellerien er mør.
Kog resten af smørret ind i saucen. Læg tomaterne i.
Sluk for varmen og anret med de pillede æg.
Tilbehør: Ristet rugbrød og en skive ost.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 721 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Glarmestersild 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sild i æbler"Rør blot ikke ved min gamle jul" skrev Peter Faber i en kendt julesang. Der er ingen...
• Hamburgere med gulerødder og kartoffelfritterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FigentærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os