Logo

Citronmarineret oksekød i pitabrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(6 stk)

300 g mørt oksekød i strimler

Marinade:
revet skal fra 1 citron
1 spsk citronsaft
1 fed presset hvidløg
1-2 tsk timian
1 spsk olie
salt og peber

Marinaden røres sammen og blandes med med kødet i en plastikpose. Kødet marineres i køleskabet 1-3 timer. Tages ud i rumtemperatur i ½ time, før det skal bruges.

6 pita brød

Dressing:
1 ½ dl græsk yoghurt
1 fed presset hvidløg

Fyld:
½ snittet icebergsalat
½ agurk
1 dl sorte oliven

Kødet svitses i olie på en pande og smages til med salt. Pitabrødene lunes og serveres med kød, grønsager og yoghurt smagt til med hvidløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.503 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her