Logo

Små brød med kødfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Personer: 4

75 g Margarine
½ l Mælk
1 ½ Pakke gær
1 Æg
1 ts Salt
1 ts Sukker
15 dl Hvedemel
Kødfyld:
2 Løg
1 Porre
2 Peberfrugter
2 Kartofler
500 g Hakket oksekød
2 tb Olie
½ dl Kinesisk soya

Pil og hak løgene. Rens porren og skær den i tynde ringe. Rens peberfrugterne og skær dem i små terninger. Skræl kartoflerne og riv dem. Svits løg og kød i olien til det har skiftet farve. Tilsæt porre, peberfrugt og kartofler. Lad det svitse sammen med kinesisk soya i ca. 10 min. Lad det afkøle. Smelt margarinen og tilsæt mælken. Når væsken er lillefingervarm udrøres gæren. Tilsæt æg, salt, sukker og halvdelen af hvedemelet. Ælt mere hvedemel i indtil dejen er blank og smidig. Del dejen i 16 stk, der hver trilles til boller. Bollerne rulles ud til cirkler på størrelse med en kagetallerken. Kødfyldet fordeles på dejcirklerne i en stribe på midten. Dejen foldes op om fyldet og klemmes sammen så det ligner en omvendt båd. Pakkerne pensles med æg og bages ved 200° i ca. 20 min. Disse pakker er velegnede til frysning.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.287 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllingevinger med avocado, chili og koriander En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æggekage med baconBacon har en særlig plads i det traditionelle danske køkken, Her giver vi opskriften på en...
• Madder der mætterHer er gode ideer til frokosten og til madpakken. Tatar og kartofler på rugbrød, brød med...
• Jordbær med vaniljeflødeskum og marengsDesserten kan være friske Jordbær med vaniljeflødeskum og marengs, så er hele menuen på...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!