Personer: 4 
75 g Margarine 
½ l Mælk 
1 ½ Pakke gær 
1 Æg 
1 ts Salt 
1 ts Sukker 
15 dl Hvedemel 
Kødfyld: 
2 Løg 
1 Porre 
2 Peberfrugter 
2 Kartofler 
500 g Hakket oksekød 
2 tb Olie 
½ dl Kinesisk soya 
Pil og hak løgene. Rens porren og skær den i tynde ringe. Rens peberfrugterne og skær dem i små terninger. Skræl kartoflerne og riv dem. Svits løg og kød i olien til det har skiftet farve. Tilsæt porre, peberfrugt og kartofler. Lad det svitse sammen med kinesisk soya i ca. 10 min. Lad det afkøle. Smelt margarinen og tilsæt mælken. Når væsken er lillefingervarm udrøres gæren. Tilsæt æg, salt, sukker og halvdelen af hvedemelet. Ælt mere hvedemel i indtil dejen er blank og smidig. Del dejen i 16 stk, der hver trilles til boller. Bollerne rulles ud til cirkler på størrelse med en kagetallerken. Kødfyldet fordeles på dejcirklerne i en stribe på midten. Dejen foldes op om fyldet og klemmes sammen så det ligner en omvendt båd. Pakkerne pensles med æg og bages ved 200° i ca. 20 min. Disse pakker er velegnede til frysning.
--