Logo

Små frikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hakket flæskekød eller kalve- og flæskekød
1 æg
1 stort løg
2 knuste tvebakker eller rasp
3 tsk kartoffelmel
1/2 dl suppe, og/eller danskvand
salt, peber

Hak løget og rør alt rigtig godt sammen, lad farsen hvile lidt. Kom den i en plastikpose, klip et hjørne af posen, og klem farsen ud i godt nøddestore klumper ned i en stegepande med godt med fedtstof. Brun hurtigt, ryst panden lidt en gang imellem. Når frikadellerne er brunet kommes de i et ovnfast fad, og steger færdig i oven, ca 200ºC.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 787 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Omelet med grønt fyldDenne omelet fyldt med grøntsager så som tomat, champignon, squash og meget andet. Du...
• Broccoli og champignon gratinSimpel men lækker aftensmad med broccoli og svampe. Server gerne retten med salat og...
• Pebergravad laks og linsesalat med klementinLav selv en god, gravad laks til frokostbordet. Det kræver ikke meget arbejde, men laksen...
• Koldskål med limeKoldskål med smag af vanilje er en lækker koldskål med frisk sommer smag af lime. En...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os