Logo

Små frikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g hakket flæskekød eller kalve- og flæskekød
1 æg
1 stort løg
2 knuste tvebakker eller rasp
3 tsk kartoffelmel
½ dl suppe, og/eller danskvand
salt, peber

Hak løget og rør alt rigtig godt sammen, lad farsen hvile lidt. Kom den i en plastikpose, klip et hjørne af posen, og klem farsen ud i godt nøddestore klumper ned i en stegepande med godt med fedtstof. Brun hurtigt, ryst panden lidt en gang imellem. Når frikadellerne er brunet kommes de i et ovnfast fad, og steger færdig i oven, ca 200ºC.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.260 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her