Logo

Små frikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hakket flæskekød eller kalve- og flæskekød
1 æg
1 stort løg
2 knuste tvebakker eller rasp
3 tsk kartoffelmel
½ dl suppe, og/eller danskvand
salt, peber

Hak løget og rør alt rigtig godt sammen, lad farsen hvile lidt. Kom den i en plastikpose, klip et hjørne af posen, og klem farsen ud i godt nøddestore klumper ned i en stegepande med godt med fedtstof. Brun hurtigt, ryst panden lidt en gang imellem. Når frikadellerne er brunet kommes de i et ovnfast fad, og steger færdig i oven, ca 200ºC.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.036 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kryddersild med creme fraicheEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Valnødde/blomkåls patéEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Laksetatar - diabetikerIde til lækkert mellemmåltid - laks og rødbedegelé - VILDT (lækkert altså)
• Is med jordbær romanoffNår sommeren er over os, er der intet som hjemmelavet flødeis med smagfulde jordbær....
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!