Logo

Små frikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hakket flæskekød eller kalve- og flæskekød
1 æg
1 stort løg
2 knuste tvebakker eller rasp
3 tsk kartoffelmel
1/2 dl suppe, og/eller danskvand
salt, peber

Hak løget og rør alt rigtig godt sammen, lad farsen hvile lidt. Kom den i en plastikpose, klip et hjørne af posen, og klem farsen ud i godt nøddestore klumper ned i en stegepande med godt med fedtstof. Brun hurtigt, ryst panden lidt en gang imellem. Når frikadellerne er brunet kommes de i et ovnfast fad, og steger færdig i oven, ca 200ºC.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 707 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat med kylling og hindbærOm sommeren er det skønt med lidt let aftensmad i form af en mættende salat med...
• Fyldte æg med spinatFyldte æg kendes i udlandet som Deviled eggs. Som navnet antyder består retten af...
• Sild bagt med tomaterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PåskedessertkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os