Logo

Små frikadeller 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g hakket kalv og flæsk
2 spsk hvedemel
1/2 æg
1/2 tsk salt
1 knsp.peber
1/2 tsk revet løg
1/2 dl mælk eller dansk vand
20 g margarine

Det hakkede kød blandes med hvedemel og krydderier.

Kom æg i og rør farsen godt.

Tilsæt mælken lidt efter lidt.

Varm en ske i fedtstoffet på panden, form frikadellerne med den.

Steg ved jævn varme ca. 10 min. og vend dem flere gange med to redskaber.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 944 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med fyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Burrittos med salat og guacamoloEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pizza Bianca med parmaskinkeDen hvide pizza er en specialitet fra Rom. Pizzadejen stænkes med oliven- olie, salt og...
• Laksemousse af ØstersølaksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os