Logo

Små frikadeller 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
150 g hakket kalv og flæsk
2 spsk hvedemel
½ æg
½ tsk salt
1 knsp.peber
½ tsk revet løg
½ dl mælk eller dansk vand
20 g margarine

Det hakkede kød blandes med hvedemel og krydderier.

Kom æg i og rør farsen godt.

Tilsæt mælken lidt efter lidt.

Varm en ske i fedtstoffet på panden, form frikadellerne med den.

Steg ved jævn varme ca. 10 min. og vend dem flere gange med to redskaber.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.377 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?