Logo

Små landpateer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Terraleto

Terraieto er små terracottaskåle, fx små urtepotter, som man presser forskellige landpateer ned i, det kan være med kylling, lever, hare eller kanin.

2 fed hvidløg, knust
1 løg, finthakket
olivenolie
2 kaninlevere (eller 12 kyllingeditto)
2 lammenyrer
1 spsk af henholdsvis hakket timian og persille
3 piskede æg
salt og peber
2 1/2 dl tomatcoulis
1 skive brød, udblødt i bouillon
et lille glas eau-de-vie

Forvarm ovnen til 190° C. Kog hvidløg og løg i olivenolie, til de er bløde. Tilsæt lever og nyre og fortsæt kogningen i 3 minutter. Hak det fint, og bland det med resten af ingredienserne. Pres det ned i forskellige ovnfaste beholdere og stil dem i ovnen i 45 minutter. Serveres varmt eller koldt.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 571 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SommerpostejDenne postej er værtindevenlig. Den skal nemlig forberedes i god tid (1-2 dage før)....

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os