Logo

Små tærter med gedeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
240 g hvedemel
125 g smør
2 spsk vand

Fyld:
200 g fransk gedeost
3 æg
2 ½ dl mælk
salt og peber

Smulr smørret i melet og saml dejen med vand.
Pak dejen i folie og lad den hvile - gerne til næste dag.
Rul dejen tyndt ud på et melet bord og beklæd små forme med den.
Sæt ovnen på 200ºC skær osten i skiver og læg en lille bid i hver form.
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen og fordel det over osten i formene.
Bag dem i ca 15 minutter, eller til æggemassen er stivnet og let gylden.
Vend tærterne ud af formene og lad dem køle af.
Flødeost rørt med roquefort eller danablue kan også fyldes i de små tærtebunde.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 991 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?