Logo

Små tærter med gedeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
240 g hvedemel
125 g smør
2 spsk vand

Fyld:
200 g fransk gedeost
3 æg
2 ½ dl mælk
salt og peber

Smulr smørret i melet og saml dejen med vand.
Pak dejen i folie og lad den hvile - gerne til næste dag.
Rul dejen tyndt ud på et melet bord og beklæd små forme med den.
Sæt ovnen på 200ºC skær osten i skiver og læg en lille bid i hver form.
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen og fordel det over osten i formene.
Bag dem i ca 15 minutter, eller til æggemassen er stivnet og let gylden.
Vend tærterne ud af formene og lad dem køle af.
Flødeost rørt med roquefort eller danablue kan også fyldes i de små tærtebunde.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 839 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Torskerogn, stegt med rørt remouladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllingesalat med broccoli og baconNu kan du nyde en lækker "hønsesalat" til frokost - det tager ikke lang tid, hvis du har...
• Æbletapas med chorizoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vindruer bagteAnderledes men let dessert med vindruer, der bages i ovn sammen med sukker, sherry og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!