Logo

Snapsesild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
6 sildefileter marinerede
3 dl cremefraiche
4 spsk snaps
2-3 finthakkede løg
1 æble i terninger
Saft af 1/2 citron
Salt
Sukker
1 bdt purløg
 
Rør cremefraiche med snaps, løg og æble, der er dryppet med citronsaft.
Smag til med lidt salt og sukker.
Skær sildene i små stykker og bland dem i.
Pynt med hakket løg og purløg.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 869 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pariserboeuf - moderne versionPariserbøf kan kaldes klassisk dansk ret, der traditionelt består af en bøf af hakket...
• Pizza med salami - lynhurtigeLige så hurtigt som pizzaerne er blevet belagt med courgetter, mozzarella og salami, lige...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.