Logo

Snapsesild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 sildefileter marinerede
3 dl cremefraiche
4 spsk snaps
2-3 finthakkede løg
1 æble i terninger
Saft af ½ citron
Salt
Sukker
1 bdt purløg
 
Rør cremefraiche med snaps, løg og æble, der er dryppet med citronsaft.
Smag til med lidt salt og sukker.
Skær sildene i små stykker og bland dem i.
Pynt med hakket løg og purløg.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.577 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her