Du er her:
Forside
> Snapsesild
Snapsesild
Print med billeder
Print uden billeder
Tweet
6 sildefileter marinerede
3 dl cremefraiche
4 spsk snaps
2-3 finthakkede løg
1 æble i terninger
Saft af 1/2 citron
Salt
Sukker
1 bdt purløg
Rør cremefraiche med snaps, løg og æble, der er dryppet med citronsaft.
Smag til med lidt salt og sukker.
Skær sildene i små stykker og bland dem i.
Pynt med hakket løg og purløg.
Forrige: Små tærter med gedeost
Næste: Snitte med kokoscreme
Klik på den smiley du vil give denne side
Brugernes vurdering
5,0
(
2
stemmer)
Siden er blevet set 869 gange -
Se og skriv kommentarer herunder
.
• Pariserboeuf - moderne version
Pariserbøf kan kaldes klassisk dansk ret, der traditionelt består af en bøf af hakket...
• Cannelloni med ricottaost og spinat
• Pizza med salami - lynhurtige
Lige så hurtigt som pizzaerne er blevet belagt med courgetter, mozzarella og salami, lige...
• Malteser semi-freddo
Kommentarer og debat mellem læsere
Navn
*
:
E-mail
*
:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar
*
:
Få besked når der kommer en ny kommentar til denne artikel
Modtag nyhedsbrev fra madABC.dk
Vis alle kommentarer...
Morgenmad
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Dessert
Natmad
Tilbehør
Drikke
Bagværk
Børnemad
Dyremad
Madplan
Grill/båd/camping
Info og leksikon
Fremmede gryder
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Gl. danske retter
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Se flere...
Sæson og højtid...
Fars dag
Halloween
Jul
Mors dag
Mortensaften
Nytår
Pinse
Påske
Se flere...
Specielt for dig...
♥-venlig
Diabetiker
Fedtfattig/slankeret
Veganer
Vegetar
Alt andet godt...
Alkoholtest
Spis ude
Tags
Babymad
Bagværk/boller
Brunch
Brød
Buffet
Camping/trangia
Cupcakes/muffins
Dip/dressing
Fastfood
Festmåltid
Fondue
Gl. danske retter
Grill/Weber
Gryderetter
Grød/mælkeret
Hele menuer
Hundemad
Is/sorbet
Kage/tærte
Kattemad
Lagkage/roulade
Madpakker
Madtærter
Natur-/bålmad
Oste/æggeretter
Pandekage/vafler
Picnic/skovtur
Røgning/saltning
Salat/marinader
Sauce
Skærekage
Smørrebrød/pålæg
Småkage/kiks
Snacks
Stegeso/Römertopf
Sushi
Syltning/saft
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Camilla
Det er noget helt galt her... Forskellen på æggekage og gratin er ikke ost eller rasp, det er de piskede æggehvider til...
john overgaard
Spørger lige lidt dumt, men når der står at min sandkage med chokolade stykker skal bages på 170 g går jeg ud fra det ikke er...
Erik Jensen
glæder mig til at modtage nyhedsbrevet
Josephine
Meget søde boller. Mine endte med at smuldre. Ved ikke, om det skyldes den mængde sukker? Men ellers smager de fint. Lidt henaf...
Lav en flot hjemmeside
med dine egne opskrifter