Logo

Snapsesild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 sildefileter marinerede
3 dl cremefraiche
4 spsk snaps
2-3 finthakkede løg
1 æble i terninger
Saft af ½ citron
Salt
Sukker
1 bdt purløg
 
Rør cremefraiche med snaps, løg og æble, der er dryppet med citronsaft.
Smag til med lidt salt og sukker.
Skær sildene i små stykker og bland dem i.
Pynt med hakket løg og purløg.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.311 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skagen-snitterDe lækreste små hapsere med stegt landbrød, rejer og agurk samt en vildt god dressing... i...
• Helstegt rødspætte med kartofler og svampesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spejlede vagtelæg med parmaskinkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Russisk dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!