Logo

Snapsesild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 sildefileter marinerede
3 dl cremefraiche
4 spsk snaps
2-3 finthakkede løg
1 æble i terninger
Saft af 1/2 citron
Salt
Sukker
1 bdt purløg
 
Rør cremefraiche med snaps, løg og æble, der er dryppet med citronsaft.
Smag til med lidt salt og sukker.
Skær sildene i små stykker og bland dem i.
Pynt med hakket løg og purløg.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.072 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• StjerneskudStjerneskud er en vaskeægte klassiker fra det danske smørrebrødskøkken. Når du tilbereder...
• Kold og varm kartoffelsuppeNyd en kold kartoffelsuppe på en varm dag - eller omvendt. Den kolde suppe er blendet med...
• Tortilla med kylling og hytteostMexicanerne bruger gerne en mozzarella-lignende ost til topping på tortillas. Her har vi...
• Triade fra konditorietEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os