Logo

Snitte med kokoscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
5 æg
225 gram sukker
250 gram hvedemel
3 tsk bagepulver
2 spsk kakao
2 dl vand
200 gram margarine
 
Kokoscreme:
100 gram margarine
150 gram kokosmel
2 æg
175 gram sukker
 
Pisk hele æg og sukker meget grundigt.
Bland hvedemel, bagepulver og cacao og vend det i æggemassen uden at røre mere end højst nødvendigt.
Giv vand og smør et opkog, rør det let og hurtigt i dejen og hæld den i en smurt, raspdrysset bradepande.
Bag ca. 20 minutter ved 200ºC til kagen er næsten gennembagt.
Tilbered imens kokoscremen:
Pisk alle ingredienser til cremen sammen i en gryde og varm op under piskning til cremen er jævn, men lad den ikke koge.
Bred kokoscremen over kagen og bag videre ca. 10 minutter til overfladen er gylden og sprød.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.775 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?