Logo

Muskatsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 marinerede sildefileter
2 æggeblommer
2 spsk fløde
2 spsk eddike
2 tsk sukker
2 spsk finthakket løg
½ tsk muskatblomme
Hakket persille
 
Fileterne skæres i smalle strimler og lægges i et dybt fad. Æggeblommerne røres med fløde, eddike og sukker.
Løg og muskat tilsættes, og saucen hældes over sildene.
Pyntes med hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.188 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her