
 
Bag
nogle dejlige muffins med frokostfyld perfekt til madpakke, skovtur og
eftermiddags-snack. 
12
stk. Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 20 min.
 
#
100
g frosne ærter eller sukkerærter 
200
g hvedemel 
100
g durummel 
1 spsk
bagepulver 
1 tsk
salt 
friskkværnet
peber 
2 æg
¼
liter mælk 
1 tsk
dijonsennep 
75
g kogt skinke 
50
g revet ost 
*
 
Tænd
ovnen på 180 °C. 
Blancher
frosne ærter eller fintsnittede sukkerærter i letsaltet vand, og hæld dem i en
sigte. 
Bland
hvedemel, durummel, bagepulver, salt og friskkværnet peber i en skål. 
Pisk
æggene sammen med mælk og sennep. 
Tilsæt
ærter og hakket, kogt skinke samt revet ost. 
Hæld
det over i melet, og bland det sammen. 
Fordel
dejen i 12 smurte muffinforme, og bag dem midt i ovnen i ca. 20 min. 
Gratiner
dem evt. med lidt revet ost, og server som tilbehør, snack eller i madpakken. 
 


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin