Logo

Muffins med ærter og skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Muffins med ærter og skinke

 

Bag nogle dejlige muffins med frokostfyld perfekt til madpakke, skovtur og eftermiddags-snack.

12 stk. Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 20 min.

 

#

100 g frosne ærter eller sukkerærter

200 g hvedemel

100 g durummel

1 spsk bagepulver

1 tsk salt

friskkværnet peber

2 æg

¼ liter mælk

1 tsk dijonsennep

75 g kogt skinke

50 g revet ost

*

 

Tænd ovnen på 180 °C.

Blancher frosne ærter eller fintsnittede sukkerærter i letsaltet vand, og hæld dem i en sigte.

Bland hvedemel, durummel, bagepulver, salt og friskkværnet peber i en skål.

Pisk æggene sammen med mælk og sennep.

Tilsæt ærter og hakket, kogt skinke samt revet ost.

Hæld det over i melet, og bland det sammen.

Fordel dejen i 12 smurte muffinforme, og bag dem midt i ovnen i ca. 20 min.

Gratiner dem evt. med lidt revet ost, og server som tilbehør, snack eller i madpakken.

 

Muffins med ærter og skinkeMuffins med ærter og skinke

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.858 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her