Logo

Muffins med bacon og skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En lidt utraditionel muffin i det den er fyldt med pebberfrugt og bacon, hvilket for eksempel gør retten ideel som frokostret, til brunch eller som snack.

 

Dej:
2 dl hvedemel
1 1/4 spsk bagepulver
1/4 tsk salt
1/2 spsk sukker
1 æg
1/2 dl letmælk
25 g smeltet smør

Fyld:
1/2 rød peberfrugt
35 g ristet bacon eller skinke i strimler

2 soltørrede tomater
4 dråber Tabasco
1 fintsnittet forårsløg

50 g revet parmesan, emmentaler eller lign.
1/2 bdt hakket purløg

Bland alt det tørre sammen i en skål.
Pisk æg, mælk og smør sammen i en anden skål.
Rør så langsomt det våde ud i det tørre, så det ikke klumper og vend til sidst fyldet i dejen.
Er fyldet tørt, kan konsistensen justeres med lidt mere mælk.
Fordel dejen i små papirforme eller smurte linseforme og bag dem straks i en forvarmet ovn på 200°C i 15-20 minutter.
De bagte muffins kan fryses.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,6 (11 stemmer)
Siden er blevet set 9.049 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røgede sild i lagePrøv at give røgede sild nyt sommerligt tilbehør
• Frikadeller - ren mormorFrikadeller uden smarte ingredienser - her er opskriften på de helt almindelige og...
• Salat med røget ørred, rygeost og karseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Panna cotta på limeblade med limesirupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os