Logo

Muffins med bacon og skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En lidt utraditionel muffin i det den er fyldt med pebberfrugt og bacon, hvilket for eksempel gør retten ideel som frokostret, til brunch eller som snack.

 

Dej:
2 dl hvedemel
1 ¼ spsk bagepulver
¼ tsk salt
½ spsk sukker
1 æg
½ dl letmælk
25 g smeltet smør

Fyld:
½ rød peberfrugt
35 g ristet bacon eller skinke i strimler

2 soltørrede tomater
4 dråber Tabasco
1 fintsnittet forårsløg

50 g revet parmesan, emmentaler eller lign.
½ bdt hakket purløg

Bland alt det tørre sammen i en skål.
Pisk æg, mælk og smør sammen i en anden skål.
Rør så langsomt det våde ud i det tørre, så det ikke klumper og vend til sidst fyldet i dejen.
Er fyldet tørt, kan konsistensen justeres med lidt mere mælk.
Fordel dejen i små papirforme eller smurte linseforme og bag dem straks i en forvarmet ovn på 200°C i 15-20 minutter.
De bagte muffins kan fryses.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,8 (13 stemmer)
Siden er blevet set 10.462 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?