Logo

Mozzarella i carrozza

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 Personer

4 sardelfileter
250 g mozzarellaost
2 æg
5 spsk mælk
salt
60 g smør eller margarine
8 skiver toastbrød
olivenolie til fritering

Udvand sardelfiléterne. Dup mozzarellaen tør og skær den i tynde skiver. Pisk æggene sammen med mælk og salt. Tør sardelfiléterne og hak dem fint. Rør fedtstof med filéterne, skær skorperne af brødet og smør sardelsmørret på. Læg mozzarellaen på 4 af brødskiverne og læg de resterende brødskiver over. Læg brøddene i en dyb tallerken og hæld æggemassen over. Lad det stå til al væske er opsuget. Vend brødende et par gange. Opvarm olien på en stor pande og steg brødene sprøde.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.136 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brændende kærlighed 3Lækkert med bacon. Bacon har en særlig plads i det traditionelle danske køkken, Her giver...
• Pirogger med grønt fyldPirogger er dej rullet om noget indhold. Retten stammer oprindeligt fra Rusland. Her laves...
• Clam chowder i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banyuls med hvid chokolade og jordbærSpændende dessert med banyulsboller serveret i kræmmerhus samt hvid chokolademusse,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!